Välkommen till föreläsning

Välkommen på inspirationsföreläsning med professor Björn Klinge! Björn Klinge kommer bl.a. att föreläsa om munhälsans koppling till allmänhälsan och vanliga folksjukdomar så som Bröstcancer.

Torsdag 16 Maj 2024

13:00 - 15:30
Björn Klinge
Björn Klinge professor och specialisttandläkare inom parodontologi

Hejsan!

Jag heter Charlotte och arbetar på tandvårdskedjan Aqua Dental. Vi vill bjuda in Bröstcancer föreningen Dalarna till inspirationsföreläsning om munhälsans koppling till allmänhälsan och vanliga folksjukdomar så som Bröstcancer med den världskända professorn Björn Klinge.

Visste du att din munhälsa påverkar den övriga kroppen? Forskningen visar att det finns tydliga samband mellan din munhälsa och bröstcancer samt övriga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, reumatism, diabetes och andra cancer former. Detta och mycket mer kommer Björn Klinge att föreläsa om samt ge tips på hur du kan få och upprätthålla en god munhälsa.

Seminariet äger rum TORSDAGEN DEN 16 MAJ KL 13:00 - 15:30 på FIRST HOTEL GRAND, TROTZGATAN 9-11, FALUN och är helt kostnadsfritt.

Under seminariet kommer vi att bjuda på:

  • Signerat exemplar av Björn Klinges bok ”Din hälsa sitter i munnen”
  • Fika med matig smörgås, kaffe och te
  • Möjlighet att träffa och ställa frågor till Björn Klinge
  • Fin goodiebag från Aqua Dental
  • Möjlighet att prata med och ställa frågor till tandläkare från kliniken

Anmäl dig senast den 2/5 till Britt Hedberg Maritz, brittmaritz57@gmail.com om du vill delta på plats i Falun eller till vår föreningsmail som finns längst ned i inbjudan.

Vill du delta digitalt anmäler du dig till event@aquadental.se. då skickas länken till föreläsningen direkt till till dig.

Vi hoppas att så många av er som möjligt vill delta denna eftermiddag och vi ser fram emot att få träffa er! Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till event@aquadental.se.

Bästa hälsningar,

Charlotte Kimby och teamet på Aqua Dental i Borlänge och Falun!

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss